A Calendar of Delicious Food Intwined with Hokkaido's Bountiful Ingredients
The concept of our menu is the Italian phrase "Calendario Gastronomico," meaning "a calendar of delicious food." Hokkaido is surrounded by three different oceans and is also home to the Daisetsuzan Mountain Range and the Hikada Mountains, all of which have varying climates. As production and harvesting methods also change based on the region, an abundant variety of seasonal ingredients is just as diverse as the calendar itself.
The finest ingredients are carefully selected in accordance with the seasons, allowing us to provide a seasonal menu.
Local cuisine from Piedmont and Liguria, which are located in the same type of mountainous region as Tomamu
We serve regional cuisine from Piedmont and Liguria in Italy. Piedmont, in northern Italy, is located in a mountainous region, just like Tomamu. Liguria faces the Ligurian Sea and is a place rich in seafood.
Because Tomamu is a place that shares the characteristics of both, we have decided to offer the local cuisine of these areas. We also recommend a special pairing course centered around a selection of vins nature (*) to match each dish. We offer a unique combination of carefully selected wines and creative cuisine.
*Wines made using natural methods as much as possible, and also called natural wines.
Chef
Born in Asahikawa City, Hokkaido in 1993, Suzuki started his career as a chef in 2014. He started his training at a hotel in Asahikawa City, and from 2021, he started training under the former head chef, Manabu Takeda. In April 2023, he was appointed as head chef at OTTO SETTE TOMAMU. In order to express the restaurant's theme, "Calendario Gastronomico" (Gastronomic Calendar), he visits producers in Hokkaido to discover the best ingredients.
About
Dates | December 1, 2024 - March 31, 2025 Open from 5:30 pm Booking starts from November 1, 2024 |
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Contents | Dinner Course: 15,730 yen Drink Menu *Only one course is available *We do not accept requests to change or take out ingredients from the dishes. *For those with allergies, please click here |
Place | RISONARE Tomamu South 31F |
Reservation | Reservation Required |
Payment | Dinner Coupon・Cash・Charge to room・Gift Coupon・Credit Card・WeChat Pay・Alipay・paypay・au PAY・merpay *Please pay on the day of your visit. |
Childcare Services |
Meals included within our childcare services are available for children ages 2 to 6, and the venue is located at RISONARE Tomamu South 30F. Please read the Terms & Conditions below before using this service. Childcare Services Terms & Conditions |
[Cancellation Policy]
Cancellation the day before will be charged at 50%
Cancellation from on the day will be charged at 100%.
Online reservations can be made until 5:30 pm the day before the requested reservation.
Please contact the reception desk if you'd like to make a reservation after online reservations are closed.
- *Children ages 7 years and up are only allowed entry if they choose the same course as the accompanying adult.
- *The dress code is smart casual. Please refrain from wearing t-shirts, short pants, sportswear, casual sandals, caps, and other light clothing.
Blog
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Digestivo2024/07/26
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新年のご挨拶2024/01/02
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秋刀魚2023/10/25
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一体感2023/10/20
Digestivo – イタリアでは食後酒を飲む習慣があり、食後の消化を助ける効果があると言われています。
飲み方もワンショットで一気に飲むのがイタリア流です。
OTTO SETTE TOMAMUではイタリアでは定番のリモンチェッロや
グラッパはもちろんのこと、
北海道のクラフトジンやブランデーなどなど、、、
色々と取り揃えております。ぜひ食後の締めとしてお楽しみくださいませ。
これからトマムもまだまだ暑い日が続きそうですが、
皆様もお身体にはご自愛ください。
明けましておめでとうございます。
2024年もどうぞ宜しくお願いいたします。
2023年は本当に多くのお客様にお越しいただきました。
OTTO SETTE TOMAMUで過ごす時間が皆様の ”特別なひととき” となるよう、
これからもスタッフ一同取り組んでまいります。
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【ウィンターシーズン営業案内】
期間:2023年12月1日〜2024年3月31日
17:30 open
内容:季節のディナーコース 15,730円
アルコールペアリング 9,000円
ノンアルコールペアリング 5,500円
ミックスペアリング7,500[消費税/サービス料込]
◯完全予約制 ご予約はこちらから
◯お子様のご利用は7歳以上で大人と同じコースをご利用の場合のみとさせて頂きます。
◯2歳から6歳のお子様は食事付のOTTO SETTE TOMAMUキッズサービスをリゾナーレトマム サウス30階にて無料でご利用いただけます。利用に際しての注意事項を必ずご確認ください。
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秋のお魚というと秋刀魚を連想するのではないでしょうか。
最近では高級魚の仲間入りとなった秋刀魚ですが、実は北海道は秋刀魚の漁獲量が日本一だと知っていましたか?
その秋刀魚を余すことなく使った冷製パスタをご用意しております。
秋刀魚の味わいを凝縮したほろ苦く濃厚なビスクソース。
上には刺身と焼き両方の良さを感じてもらえるように炙った秋刀魚のお刺身。
秋の味覚である秋刀魚の旨みを感じていただけるように、秋刀魚づくしで仕上げたシェフこだわりの一品を是非ご堪能ください。
13種類の食材を詰め込んだテリーナ。
その中に入ってる食材の一つであるカスベは、北海道の方言でエイのことを指します。
エイヒレとしては全国で馴染みがあるかもしれませんが、カスベの身を食べる習慣は北海道ならではで家庭では煮付けや唐揚げとしても召し上がるそうです。
淡白な白身魚で身はふわふわとしていながら軟骨がコリコリとしていてクセになる食感。
そんな北海道でしかなかなか食べることのないような食材も詰め込み、食材たちの個性を引き出し一体感を感じていただけるように仕上げたテリーナをぜひご堪能ください。