- 場所
- リゾートセンター(雲海ゴンドラ山麓駅舎)
- Place
- Resort Center
- 地點
- Resort Center
- 地点
- Resort Center
- 장소
- Resort Center
- 期間
- Dates
- 期間
- 期间
- 기간
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【ランチ】 [Lunch] [Lunch] [Lunch] [Lunch]
2024年12月1日~2025年3月31日 December 1, 2024 - March 31, 2025 2024年12月1日~2025年3月31日 2024年12月1日~2025年3月31日 2024년12월1일~2025년3월31일
10:00~16:00(L.O.15:30)- ※営業期間はスキーコース営業日に準じます。
- ※営業時間が変更になる場合がございます。
詳細は当日コンシェルジュサイトをご覧ください。
*Periods of operation are based on when ski courses are open.
*Hours of operation are subject to change without notice.
*Please check at the front desk or with the Tomamu Concierge regarding operations (period, hours,) as there may be changes. 10:00~16:00(L.O.15:30)
※營業期間配合滑雪場營業日
※營業時間有變動之可能。
※關於營業時間及日期等詳情還請向櫃台或Tomamu Concierge(禮賓接待部)確認。營業內容可能會有變動的情況。) 10:00~16:00(L.O.15:30)
※营业时间以滑雪场营业日为准。
※本酒店有权利于未事先告知的情况下更改营业内容。
※关於营业时间及日期等详情还请向前台或Tomamu Concierge的网页内确认。营业内容可能会有变动。 10:00~16:00(L.O.15:30)
※영업 기간은 스키코스 영업일에 준합니다.
※영업 기간 및 시간은 사전 공지없이 변경될 수 있습니다.
※영업 기간 및 영업 시간은 프론트와 토마무 컨시어지에서 확인해 주시기 바랍니다. 영업 내용은 변경될 수 있습니다. - 料金
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平均ご利用金額
¥1,200 - Price
-
Average Price
1,200 yen - 費用
-
平均消費
1,200日圓 - 费用
-
平均消费
1,200日元 - 요금
-
평균 이용 금액
1,200엔 - 基本メニュー
- Menu
- 基本菜單
- 菜单
- 메뉴
- お支払い
- Payment
- 付款方式
- 支付方式
- 결제
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- 朝食券 Breakfast Coupon 早餐券 早餐券 조식권
- 昼食券 Lunch Coupon 午餐券 午餐券 중식권
- 夕食券 Dinner Coupon 晩餐券 晩餐券 석식권
- 現金 Cash 現金 现金 현금
- 部屋付け Charge to room 掛房帳 掛房帳 룸 차지
- 館内利用券 Gift Coupon 館內利用券 馆内利用券 기프트 쿠폰
- クレジットカード Credit Card 信用卡 信用卡 신용카드
- WeChat Pay WeChat Pay WeChat Pay WeChat Pay WeChat Pay
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- au PAY au PAY au PAY au PAY au PAY
- メルペイ merpay merpay merpay merpay
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- 预约
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【ディナー】予約不可
[Dinner]Reservations not accepted
[晚餐]Reservations not accepted
[晚餐]Reservations not accepted
[디너]Reservations not accepted


ネパールカレービスターレ・ビスターレ
Nepalese curry ricebistarai-bistarai
尼泊爾咖哩 bistarai bistarai
尼泊尔咖喱 bistarai bistarai
네팔 카레 bistarai bistarai
2025年4月1日をもちまして、ウィンターシーズンの営業は終了しました。
The Winter Season closed on April 1st, 2025.
The Winter Season closed on April 1st, 2025.
The Winter Season closed on April 1st, 2025.
The Winter Season closed on April 1st, 2025.
本場のシェフが20種類以上のスパイスを使用して作るカリーと、タンドール窯で焼き上げるナンが自慢のレストランです。
This restaurant boasts that is a curry made by an authentic chef using more than 20 kinds of spices and naan baked in a tandoor kiln.
本店提供使用20種以上香料特製而成的咖哩及在饢坑中現烤的饢一起搭配享用的套餐。
本店提供使用20种以上香料特制而成的咖喱以及新鲜出炉的囊。
정통 요리사들이 20여가지의 향신료를 사용하여 만드는 커리와 탄두르 가마에서 구워낸 난을 자랑하는 레스토랑입니다.